fbpx

Condicions

CONDICIONS DEL SERVEI

 

Durada de les sessions

A la taula de preus apareixen tractaments amb una durada específica (30, 45 i 60 minuts). La durada d'aquestes sessions és exactament la marcada. Per raons organitzatives (no comptem amb servei de secretaria), per a la visita estándard que és la de 45 minuts donem cita cada hora, amb previsió de que en aquest temps haguem d'obrir la porta o contestar al telèfon, però la visita continua sent de 45 minuts.

 

Bonos

Els bonos seran sempre personals i intransferibles.

La durada de les sessions dels bonos de 5 i 10 sessions serà de 45 minuts, aplicant el mateix criteri que a la clàusula "durada de les sessions".

Es podrà fer la devolució d'un bono ja pagat; en aquest cas, com que el bono no s'haurà fet efectiu, la quantitat tornada correspondrà a la diferència entre la quantitat total del bono i la suma de l'import de les sessions consumides a preu d'una sessió individual. Per exemple, si es compra un bono de 10 sessions (235 €) i quan es porten consumides 3 (30€ per sessió a preu sense bono) es demana la devolució es tornarien 145 €.

El dret a devolució es perdrà passat 2 mesos des de la compra del Bono

La devolució es podrà fer per qualsevol dels mitjans de pagament acceptats per la empresa (Centre de Fisioteràpia VILA-KINÈ SCP), sent elecció d'aquesta el mitjà triat.

 

Cita On-line

Si havent demanat hora per aquest mitjà, la persona no es presenta a la cita, sense haver avisat que no vindria, les posteriors cites agafades des de la web no seran vàlides.

 

Caducitat

Els Bonos i els Vals Regal tindran una caducitat d'un any des del moment de la compra. Després d'aquest temps es perdrà el dret a utilitzar el servei, tot i que estigui pagat.

Ioga per embarassadesConnecta amb el teu bebé

PROVA UNA CLASSE GRATIS! 

Deixa'ns les teves dades i t'enviarem l'enllaç a la classe.

És un ioga específic on, des de les necesitats i/o mancances de cada trimestre es crea un exercici terapèutic que t'ajudarà a:

  • Enfortir el cos i la ment
  • Alliberar tensions i crear espai per a tu i pel teu bebé
  • Activar la teva capacitat per parir
  • Aprendre a gestionar les emocions i desenvolupar la intuició
  • Crear un vincle i conectar amb el teu bebé
  • Tenir més energia i vitalitat